Як забудовник планує боротися з кризою і як Центр Продажів буде працювати на карантині

Незважаючи на останні події в світі команда забудовника ZEZMAN вирішила не зупиняти будівництво і співробітництво з інвесторами. Ми сформували план дій по боротьбі з кризою, нижче його докладний опис.

Антикризовий план

До закінчення карантину ціни на квартири – від 600 $ за м2. У будинку №20 стартувала продаж. Можна купити SMART-студію від 13 800 $ і квартиру з окремими спальнею і вітальнею від 15 852 $. У розтермінування надаємо кредитні канікули, потрібно внести перший внесок, а наступний платіж – через 3 або 6 місяців, в залежності від розміру першого платежу.

Робота Центру Продажів

Ми підтримуємо принцип # ЗалишайсяВдома, тому вимушено переходимо у режим онлайн роботи. Сучасні технології дозволяють провести консультацію по відеозв’язку через Viber, Zoom і Google Hangouts. Клієнт-менеджери допоможуть вибрати планування, розрахувати розстрочку, вибрати оздоблювальні матеріали. Оформлення документів буде здійснюватися в електронній формі, використовуючи сервіс Paperless. Вибрати квартиру і забронювати її можна і самостійно. Для цього перейдіть в розділ АКЦІЯ. Якщо ви не встигли відвідати наше містечко, не обов’язково чекати закінчення карантину. На каналі Youtube дивіться відео екскурсію.

Будівництво будинків

Будинки 2-ої черги активно готуються до здачі. У 3-ій черзі виконується пристрій свайного поля. Більш докладніше в рубриці Хід будівництва.

Життя не зупиняється, і ми пропонуємо вийти з кризи сильнішими, ніж були до нього. Ми готові. Приєднуйтесь!